IKUT IKUTAN

Tuesday, March 29, 2011

~tErimA KasiH~

NUR NADRENA NADIA BT KADIR
aku telah menganggap dirimu sebagai KAKAKku...
terima kasih atas segalanya...
aKu sayaNG kamu

SITI ASMAQ BT MUHAMAD
aku menggelarkan dirinya sebagai iBU..
juga kakaKku di UPSi dan selamanya insyAlLAH..
terima kasih ibu..
atas seglanya..



AZILA BT SAHMAN
kakaKku jua..
terima kasih jugaKK..
atas segalanyA...

WAN SHAIRAZI B WAN SHAHRIN
adikKu..
thanks ea dikkk...

kepada kamu berempat..
AKU SAYANG KAMU SEMUA...
sayang xterhingga..
u're my siblings here, now, and forever..
i willl alway remember oll of you..

terima kasih sbb menceriakan hidup saya...
terima kasih sbb menjadi shabat yang setia disisi saya...
terima kasih sebab segalanya...

yang paling penting korg telah mencerIAkan hidup saya setelah hati saya dilukaI oleh dIA...

tenGS alOt....luv u AlL..
muahh!!3x


::tetibA plak nk cte sal korg....rndu korang  ni...::

Monday, March 28, 2011

~TeMaSyA SuKan TahuNaN AntaRA koleJ kedIAman UpSI (TEST)~


its ovEr alreadY..
very2 enjoY this evenT..
goT new experiencE...

tengs To aLL yang terlibat..
sowi kepada yang terasa terbeban bila join this eveNt..
hopefuLLy you aLL enjOy walaupun xbrape enjOy..

actuallY im very disappointed to all the people who can't give full commitment...
but im understand that all of you are vey tired to handle aLL the things rite..
im also understand that aLL of y0u have to0 much assgment to do n have to submit as soon as possible...


BUt..saya nak tegas kan...
once you join whatever event sekali pun..
itu adalah AMANAH yang patot anda lakukan...

mlas nk marah2 sbb TEST dah abis...
heheh
papew pun..
tengS sbb dah tlong kami...
teNGs sbb sudi jadi aJk pelaksana..
teNgs sbb korbankan masa korg..
tengS sbb korbankan masa rehat korg..
tengS sbb korbankan masa blaja korng..

teNGGGSS......tenGSSS...tengSS...

korg amik la yang positif dalam join ape2 event..
amik yang posif dan jadikan ia satu garis permulaan bagi sayadan kamu untuk terus maju kehadapan ...
experience yang xleh dibeli dimana2 melainkan anda dan saya enjoY join thiS,,,
kumpulLLAh sebanyak mane pengalaman..
kerna pengalaman itu xbleh beli dengan wang ringgit n it is very2 berHARGA....(priceLess)

tQ ALL~

Thursday, March 24, 2011

SEdiH



HARI SY SEDIHH..
SEDIH...
SEDIHH..
SEDIHHH..
SEDIHH..
sedih..
sedihh..
sedihh..
mmg sedih sgt2..

awak...
maaf....
saya mitax mf...
saya sedihhh...
saya xsanggup bt awak cmtu sebenarnya...
tp saya jeles tgk awak bhgia...
padahal saya nk awak bhagia,,..

manik2 ni terus-terusan keluar..
sbb bt cmtu kat awak...
bukan saya xpk...
saya pk wak....
tp saya ni yang bermasalah..

saya mitax maaf wak..
maaf sgt2...
saya rasa bersalah...
bersalah ..
dan bersalah,,...
lau saya mitax maaf ngn awak,.
belum tentu awk nk maafkan sy...

lau sy msg awak sekalipun..
belum tentu awak blas kan..

saya taw..
saya ni bkn sape2 lagi kat awak...
tp saya tetap sayang awak..
sy tahu saya sedang menyeksa diri saya sebenarnya..

tp saya masih jugak berdegil utk menyayangi awak...
saya sayang awak.,..
mmg salah saya bt awak camtu...

mf awak...saya xbleh nk lupakan awak...
kenangan bersama awk xpenah saya dapt lupakan awak..

maafkan saya wak...
sori sgt22...
 k la awk...
saya mitax maaf taw...
ikhlas dari aty saya...
saya taw awk tersinggung dengan perbuatan saya...

saya harap awak pham....
saya tetap syg awak...

bye~
salam sayang~
SAYANG AWAK!~~

~high intinct~

salam mia akma..
nk gtaw mia satu perkara nih...
mia: ape die??
mai : mia, kadang2 kite leh rase kan ape yg kite lihat kan...
mia: ape mai ckp nih...mia xpham la...
mai: gni la mia...kite leh rse kan sama ade org suke kite or x kann...
mia:nape mai ckp g2...xbek taw salah sangka kat org..
mai: mai xsalah sangka la mia...ape yang mai rase skrg...mai akn dpt buktinya di masa hadapan...
mia:penink33....heheh
mai: hahhaha..mia mia....contoh la kan, lau org tu xuker mai la kan...mai dapat rasekan...
mai rse kan 2 mggu lpas...n minggu ni mai dapat buktikan dan sahkan bhwa ape yg mai pk tu betull..n sekarang benda tu berlaku taw...

masa mula2 mai kapel ngn DAK tu lagi mai dah rase ketidaksukaan dia terhaap mai..
tp mai ignore jek...
sbb sayang DAK tu, mai bt dunno je la kan...
walaupun hati ni kata,,,,si tut2 tu xsuker ko lamia,...dia bt suker je tu...

bila mai dah clash ngn DAK tu, dia cm lain skit la...
suker la kot..
huhu..
lpas tu bile dgr crite2 DAK tu mai bleh bt tfsiran sendiri..
mmg hanpir betul ape yang mai rse sebelum ni....
mai taw la sape mai...
huhu
mai n jaat taw mia...
mia je yang xkenal mai taw...

mia : mia knal mai la....ade sbb nape mai bt cmtu...

tiba2 mai dapt lagi brita cam mngukuhkankan ape yg mai cakp sebelum ni taw...
mmg SAH la..
xpe la..lau ko xsuker akak, akak xpksa ko suker pun dikk..
akak bleh idup je tnpa korg....
kite bukan share nyawa pun...

mai taw mai ni bukan jenis yang baikk punn...
mai ni sinis orgnyer....
mulut cam laser 2 3 menjak ni...maaf la yer...
huhu...
lau bukan sekarang pun,, mmg dari dulu lagi cam ni..

sekarang!!
bila taw hal itu...makin kompem la yang dia xsuker mai
xpe la awak...
mai taw sape mai..
mai mmg xlayak untuk dicintai..
mai mmg xlayak dikasihi..
mai mmg xlayak disayangi..
mai mmg xlayak untuk mendapatkan sume tu..

xpe la ...
mai redha sume tu..
mia je yg syg mai kan....heheh
mai pun sayang mia jgk,,,,


k la...t mai cite lagi kat mia k....
mai sayang mia...
muaahhh!!3x

Tuesday, March 22, 2011

~terkurung~

hahaha...
terkurung??
cam pakai bju kurung kew??
hahaha...

bukan la...
terkurung ni sejenis makanan yang xboleh dimakan....
tp boleh dilakukan...
hahha
!@#$%^&*()..
ape aku ckp nihh..
ishh22..,....
dushh22..ngarOt jek..

terkurung ni ialah apabila kami satu rumah xdapat kuar dari rumah..
pintu xleh bukak dari dalam...dan jugak dari laur...
kah33..

housemate kU...
kunun nk kuar g amik baju yang dibasuh kat bawah..
alih2..pintu xleh nk bukak..
abis tergendala sume aktiviti pagi...


housemate kU jugak..
ade appointmnent kat spital...
pagi2 kena marah sbb lmbt trun..
hahha..

aku jugak yang seLAMBA..
bangun lambat..
mandi lambat..
siap pun lambat2 la....
hahha

kami telah diselamatkan oleh RASHID..
hahah..
dia dtg buka pintu kami...
igt xdapat g klas dah arini...
nsib baik dia datang...lau x, mmg xg klas la....

k la....lam kelaas nih..
hehehe...
maw blaja~~(blaja la sgt).....

bye3~

~~MAIZATUL AKMA!!!!~~

mAizAtUL AKmA!!....
nape kamu jadi cmni skrg???
nape kamu cm org yang b0d0h kerana cinta seorang lelaki???
nape kamu seolah-olah tidak dapat menerima hakikat bahawa dia bukan milik kamu lagi???
nape kamu masih TERGILA-GILA kan dia??
padahal jelaS,terang dan nyata kamu tau keadaan dia cmne skrg kann...

nape maizatul akma??
nape maizatul akma jadi sebegini sekarg???
maizatul akma yang saya kenal dulu xkan kecundang n ting tong kerana LELAKi...
tp sekarang???
ape yang dah berlaku ni maizatul akma..??
kamu sedar x ape yang kamu dah buat ni maizatul akma??

maizatul akma oh maizatul akma....
sedar lah...
dia BUKAN LAGI UNTUKKMU....
dia xingin kamu lagi...
maizatul akma harus sedar HAL itu...
maizatul akma jangan menyakiti diri sendri kerana seorang lelaki itu...

maizatul akma juga kena tabah...
maizatul akma kena kuat...
maizatul akma xboleh jadi cmni...
maizatul akma kena jadi cam maizatul akma yang saya kenal dulu...
maizatul akma sekarang adalah bukan maizatul akma yang dulu...

maizatul akma...
saya taw awak masih sakit dengan ape yang berlaku...
tp itu bukan caranya utk kurangkan sakit itu..
itu menambahkan kesakitan taw...
maizatul akma kena biarkan ape yang berlaku..
maizatul akma kena redha dengan pilihan dia...
maizatul akma xpayah amik taw sal dia..lau tidak..
maizatul akma akan bertambah sakit bila mengetahuinya...

maizatul akma!!
saya nk awak lupakan dia bt selama-lamanya...
jangan maizatul akma sakitkan diri sendiri...
lau maizatul akma xsayang diri sendiri, sape yang nk sayang maizatul akma??
JADI,,maizatul akma kena sayang diri sendiri dulu...then bila dah yakin sayang diri sendiri, baru laHh sayang oranG lain k...

hope fully ..
maizatul akma sentiasa kuat dan tabah k..
saya taw..
maizatul akma mesti bOLEH nyer...


p/s: berapa banyak MAIZATUL AKMA  digunakan??


Sunday, March 20, 2011

saYa buKAn diraMpas K...

SAYA BUKAN DIRAMPAS!!!

abg ni dah salah faham tao...
mai bukan dirampas oleh si baju hijau ptg tadi tp mai ditinggalllkkAn oleh si baju merah itu...

situasi bila si baju hijau dituduh merampas..

abg : eh...zaim(bukan nama sebenar) ko dtg ngn sape??
zaim: dtg ngn kak mai la....
abg : ko naik moto ngn mai ke??
zaim: ha'ah..
abg: jahat ko!!!abis puin cmne??..ko RAMPAS awek org asli ek...
zaim: eh bang..mne ade....
abg: ko mmg...jahat ko rampas awek org asli kann...

aku mencelah gak mase diorang potpet2 tuh...
"abg, mai bukan dirampas laHHH..."
"mai ditinggalkann"
abg: xkiralah...zaim ni mmg ......ee...eee...(dia bleh g2 jek... ngn moto)

kejadian ni berlaku kat KTMB..
tgh jaga chek point explorace..

adoii...
ni lah org pertama yang back up si puin tu..
aku xkisah sebenarnye...
sbb dalam hal kami ni...xperlu sape back up pun...
mgkin abg yg xtaw cite kann..

tp sedih la jgk kann..
bila org cakap dia tu perampas...
aku bukan hOT sgt pun..nk rampas n dirampas nih....

atp aku juz nk hepi2 kan diri aku jek...
luaran mmg aku hepi n sentiasa gembira ...
dalaman aku ni ynag sentiasa pedih...
seperti pedih tgn aku yang mengetip keyboard ni....
kan kena buluh smlm....ada luka2 la skit...
walaupun sikit ...ia tetap pedih taw...

pape pun..aku akan terus hepi n ceria sokmo...
aku jugak harap diA bhagia dengan hidup dia sekarang,,..
harap diA mencapai target yanG dia impikaNN...

k lA...
maW jupe seseorang nih..
daaa~~
tQ~..
salam~~





~kerja GYLeR~


fuhh...
(bukan iklan ceritya fuhh kat tv3 k)

fuhhh!!
mmg berani mati la kan,...
ape yg brani mati???

adakah brani mati = brani utk mati??
hahha
gyler ko mai...!!mmg dah byk bekalan ek...
lau xde bekalan lagi..bt la bekalan byk2...
bru leh brani mati...

tp bukan sal brani mati tu aku nk ckap..
tp sal brani mati tindakan aku terhadap dia...
padahal terang...jelas...& nyata...mmg aku taw dia dah ade org lain kan...
tp aku xkira..aku nk ckp gak....
peduli ape aku...

npe mai??ko ckp pe??
na taw ke??
gni,..
td kannn 'kak' tertinggal pendrive kat DIA...
pastu 'kak ' tu ckp la ngn aku...
aku pun  kol la dIA spya simpan pndrive itu,,,..
after that he ask me....
"ade ape2 lg x??"
aku jawap pe taw...
'I LUV U"...NaHH!!!!...amik kaUU..brani siot ckp g2....hahhha
lau korg brani x??sedang kan korang taw dia dah ade pasangan laiN,,.

tu crite 1...

yang ni crite 2...
td mase bt keje....aku men2...aku borak2...aku ckap2...aku senyum2....
dan segala macam benda la aku bt kannn...
pastu aku satu babak niHH..
aku nengok  dia kann...mase tu aku ngah mam megi hasil tgn karimm..
owhhh...sweet...(trademark kakakkU)
aku tgk dia n dia tgk aku...
boleh plak DIA bt cmtu..
kentut betuLL..
sepak trajang baru taw...
benci la...
nmpak sgt taw,,,yang AWk ni perfume  dibawah...


nape mai...dia bt pe kat mai???
nggok ngekkss la kann..
dia cm ni haaa....


bukan ternganga cam baby tu tp kenyit mata cm baby...
tp baby ni kenyit lagi lawa la kann...
lau nk dibandingkan dengan dia tu...
hahhaah....
gOng..
aku plak yang cm dah xcentre...huhu

story tiga...
mase bt keje gak td...
dapt chekpoint tuk jga explorace kann..
dia jaga ngn kakak kU a.k.a iBU...
aku pesan akt ibu...
"ibu@akak, jaga dia elok2 taw...."
"sbb saya syG dia"...
amikk kauuUU...
duShhh!!3x
brani kann..padahaL dah putus Cinta dah nGAn diA...hhaha
xkira lahh asalkan rse tu xterkumpul lam aty aku...

lau korang kan,, brani x bt cam aku bt..???
kerja mengong itu...
kerja brani matI..
n kerja gleRR....

p/s:lau korng brani, korang bt je..yakin pada perasaan anda keyh,...

Friday, March 18, 2011

~Saya sayanG awaKk!!~

awak saya mitak maaf sgt taw...
dah hampir sebulan saya xpedulikan awak....
saya biarkan awak sendirian...
duk keseorangan tanpa teman...
mesti awak sedih kan bila xdipedulikan...
saya taw,,..
walaupun awak xleh nk luahkan perasaan awak kat saya..
saya tahu,,,mesti awak sedih sangat2 kan..
sbb mase saya mula2 ada awak....
awak la yang selalu saya bawak..
ke sana dan ke mari..
tp bila awak sakit...
saya biarkan awak terkontang kanting tanpa pedulikan awak sedikit pun...

SORI AWAk....
saya bukan sengaja nk biarkan awak..
tp saya bz sgt2 sekarang nihhh,,
xsempat nk tgk awak...
huhu...
walhaL saya taw awak penting bt saya,,,
AWAK sgTT penTing bt saya TAw...
saya Selalu perlukan awakk,,,

saya sayang awakkkk..

sekarang bila awak masuk wad baru saya sedar kehilangan awak...
saya tkut sebenarnya nk hantar awak kat wad...
saya takut awak akan tinggalkan saya bt selama-lamanya...
tp saya taw dan yakin,..
doktor itu kan merawat awak dengan sebaik mungkin...
saya harap awak cepat sembuh taw...
dalam hati xtenag sebenarnya tanpa awak di sisi...
gni agaknya awak kena rawat ngn doktor tu kannn,,,


awak,,,
awk duk lam wad elok2 taw...
sya xleh nk jaga awak sbb saya ade byak keje sgt2...
2 hari lagi saya jemput awak kat wad k...
2 hari lagi kite duk bersama2 taw...
lepas ni dah xde org bleh pisahkan kite berdua...(PASTI!!)
saya akan jaga awak elok2 lpas awak kuar wad t...
saya akan pastikan awak xsakit lagi...
saya rela berkorban demi awak...
sebb awk teman hidup saya tika saya sedih dan tika saya gembira...
awak selalu ada bila saya perlu kan awakk...
disebabkan awak juga sy bayk mengenali bayak benda...
tq awakkkkk..
mulai saat ini saya akan sentiasa menghargai awak...
menjaga awak dengan penuh kasih sayang..cinta...
sekarang saya tenag rindu wak..
2 ahri begitu lame bt saya...

~wahai masa..
cepat lah engkau berlalU...
tidak sabar saya nk tgk awak sihat seperti biasa...
menemani hidup saya dan mengikut ke mana saja saya pergi tanpa bantahan dan redha...
heheh...

~saya SAYANg aWaKk~ 
~selAmaNYA~

Thursday, March 17, 2011

~nape ko still sayang dia~

Naper ko still syg dia, walau dia dh tinggal ko ??
Naper ko still syg dia , walau dia dh buang ko ??
Naper ko still syg dia , walau dia dh hancurkan ht ko ??
Naper ko still syg dia , walau dia dh pijak cinta ko ??
Naper ko still syg dia , walau dia runtuhkan mahligai ko ??
Naper ko still syg dia , walau dia pergi tanpa belas ??
Naper ko still syg dia , walau ko menangis dia pandang ko penuh benci ??
Naper ko still syg dia , walau dia tak pernah pikir susah ko ??
NAPER?NAPER?Naper ko still sayang dia ??? !!~

SEBAB ......
bila dia tinggal aku ... aku sedar kelemahan diri aku
punca dia pergi ...

bila dia buang aku .. aku makin dekat dengan Tuhan ,
dan aku tahu ujian ini utk aku baiki diri .. bukan merosakkan diri aku dgn kebencian

bila dia hancurkan hati aku .. aku teringat betapa byk hati dia aku hancurkan ,
tanpa aku sedari ..

Bila dia pijak cinta aku .. aku tahu cinta tuh dh lamer x berkembang tak d baja ..
atas kelalaian dan kealpaan aku ..
bila d pijak baru aku tercungap untuk bernafas ,
dan cuba bangun dan kembang semula

Bila dia runtuhkan mahligai aku .. saat tuh , ia hanya mahligai kaca .. yg pudar sinarnya
hanya tiang cinta  yg mmbuat ia terus berdiri ..

Bila dia pergi tanpa belas ...
Aku kenal dia , aku tahu dia berperang dengan diri ...
mencari kekuatan untuk berlalu

Bila dia pandang aku penuh benci ... itu kerana dia sayang aku , walau dia cuba nafikan

Bila dia tak pernah pikir susah aku .. sebenarnya dia tak pernah berhenti memikirkan aku ..

dan kerana itu ,
aku still sayang dia ..
dan mengharapkan peluang dari Tuhan untuk perbaiki segalanya .. !!~
dan aku berjanji ,
walau sesaat aku takkan sia kan ...

endless love



Ello there all d darlinggss ............. !!~
tgh2 malam saat semua dh beradu suratan nih ,
me tiba2 gian nak menulis
almklum lah , cuti dh lamer ... rayer kata nya kan , ahaks !~

so , ader sape2 yg penah di tinggalkan ????
jeng
jeng
jeng
jeng
soklan cepumas cket
jawab dlm hati sudahh ... kalo malu , he2

stended procedure la ..
biler kena tinggal ..
dia curang ..
ade org lain ..
kita akan sedeyyy sesangat100X ....
nangess berkilo2
semangat hilang
jiwa mati
xder mood
hati tak menentuu
pikiran sasau ..
antara simptom2 la .................he2

then ,
terbitlah rase mencikkk
marah.
geram.
dendam.
macam2 rase la kans ...
dia tinggal kita ,
mmg dia sgt2 la bersalah kan.
mcm org yg dia pilih tuh sgt2 cantik
sgt2 baik.
itu ini itu ini.
kita penuhkan diri dgn rs kebencian yg meluap2 ..
rasa marah yg membakar2

sebab ???
kita nak ubati hati kita kan ..
konon2 kalo wat mcm tuh ,
kita akan cepat lupa kan dia
kita paksa diri tuk benci dia
kita dok kata kat semua orang,
aku mencikkkkkkkkkk dia ..............!!!!~

tp,
bila dok sorang .
bila malam.
mula la ............... SOB SOB SOB .
nangesss ,
nangesss ...
nangess ..
sbb , kita tertanya2 ,
" naper u buat i mcm nih "
dan
sebab
rindu dia ..........................

TAPI ,
ahaaaaaaaaaaa !!~ ... ahaks
ader tak , kita pikir ..
naper dia pergi ?
adakah semua salah dia ?
some yess ,
dh dpt yg baik , tip top , mantap ... still pergi pd org lain.
tp , ade gak certain cases,
kalo kita renung diri .... renung dalam2
muhasabah diri .
renungkan segala2 nya ..
jgn terkejut ,
kalo kita d temukan dengan salah kita ..
kelemahan kita .
then ..
hepp heppp .... jgn salahkan diri
tp, perbetulkan kesilapan
be a better person .
thank to God
atas ujian. dugaan ini .
kita makin mengenal diri .
ingat.
setiap yang berlaku ade hikmahnya.

d hardest part.
buang rasa benci. marah.sakit hati.dendam kesumat. segalanya
buang perasaan
bila ingat dia , hati membara dengan amarah.
kerna ingat.
in order to be a better person.
in order to live ur life happily .
kita kena penuhkan diri dengan rasa CINTA. SAYANG.
pada semua
pada sekeliling.
learn to memaafkan.
seperti mane kita ingin di maafkan .. kita mesti memaafkan.
learn to smile .
learn to dance in the rain.
then,
kita akan nampak what a wonderful world we have............... !!~

Wednesday, March 16, 2011

~Disaat akU mEncintaimU~

video

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan dirik
u pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu

Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu

Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa


Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu

Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu

Aku sangat mencinta


ade sbb sebenarnye nape aku post sal lagu nihhh....
aku rase cam terkena ngn diri aku plak bila dgr bait2 lagu ni..
tmbah2 plak bila kakak NADRENA NADIA bukak lagu mase gerak kerja explorace tadi...
mmg ase cm nk nangiS la kan..
sedihh wehh!!
siyes sembang(tru kakak ku NARENA NADIA)
huk99

dah ditahan mutiara jernih ini kuar tp aku xberdaya...
mutiara jernih itu jatuh jugak di pipi..
huhu..
aku maLLu sbb 
dia ade di depan Ku waktu itu..
tambah2 plak , dia tgk aku waktU itu..
lagi la kaNN..

aku harus kuat depan DIA..
aku xleh tunjuk aku lemah sbb dIA pergi meninggal aku disaat aku mula mencintainYA..

MIA MAI WAKANA( nama fB aku) 
kamu bleh lupakan sume kenangan tu lahh..
buy it take a long tyme...
so u mUST stRONg dear!!~


p/s: be STRonG!!
tQ~
salam~