IKUT IKUTAN

Friday, February 25, 2011

WroNG tyme!!

awak ..aawakk....
salah mase la waKK..
nkn sekarang Taw...tp duLu...
skrg daH saLAh masE la...

rase iTu xde laGi untUk awaK..
saYA dah PaSS kaT oranG laIn daH....
jangan La Awak nk mUncuL ketikA saYA daH memilIh untuK menyayangI oranG laiN...
masE saYA m...... awaK egOis...awaK anGGap kite kawAn....
ye saYA taw...mMg kite kawaNN..
sampaI bile2 Pun kitE tetaP kawaN taw...

saYA serahkaN kasiH saYang saYA kat My shOutarU dah...
diE segaLAnYa bt sAya sekaRAng...xde yanG laiN..
hanyA diE je dihaTi ini sekaranG..
sAya hanYA inGin menciNtai diE sorang jE...
xde yang kedUA...
haraP awak jangaN mengetUk pintu hati saYA uNtuK awaKK..
sBB xmunGkiN saYA bukaK kaN lagI untuK awaKKK...
haTi saYa Dah diIsi Oleh DIE...
dIe je TAW...
xde yanG laIn..
mY SHOUtaRU...

tp kite bleh jadi kawan cam biaSa,,
cam Yang awak nk dulU tu..
so skrg kite kawaNN...
saYA xsalaHkan awaK laU awak nK sayngkan saya,,,ssbbb tu peraSaan awKK..
saYA juz nk cakAp hati saY bukaN utk Awk lagi....
hati saYA hanya untuk mY shoUtaru sahaJA....
heheh
..k la..
mlas nk tuliS sal Wrong tyme ni dahHH...byee22...

No comments:

Post a Comment